USED CLOTHING - ITALIA

Obiective

Haine second hand - Imbracaminte second hand

Nu numai aer... din păcate!!!

Atenţie

Poluanții, creșterea efectului de seră, ploile acide, gaura de ozon, precum și mulți alți factori pun în pericol nu numai viața noastră, dar și conservarea planetei în sine.

Dacă aceasta este lumea în care vrem să trăim, o lume în care nu poți respira, unde sa bei apa contaminata, în cazul în care toate produsele alimentare este toxic și în cazul în care cel mai bun care sunt surzi, apoi doar continua fără măcar să ia măsuri de precauție Chiar mic pentru a face mai puțin poluante chiar și obiecte de uz comun.

Angajament

Dacă, dimpotrivă am inceput sa cred ca poate e timpul să ne suflecăm mânecile și să înceapă să trecem de la vorbe la fapte, care doresc să înceapă punerea în aplicare căile de atac și prevenirea dezastrelor, trebuie să ne angajăm, toate seturile , pentru un viitor așa cum ne-o dorim: BEST, CLEAN și zâmbitor!!!

Scopul a companiei este axat pe cercetarea si dezvoltarea de controlul și reducerea poluării mediului în industria textilă și în special activitatea, susține în mod direct reciclarea , re și regenerare , oferind astfel un Second Life pentru haine folosite deja.

Rezultat

Acest proces ajută la atenuarea impactului asupra mediului a producătorilor de textile prin reducerea deșeurilor, în scopul de a proteja resursele naturale ale planetei noastre.

Haine second hand - Imbracaminte second hand

Alege lumea de astăzi,
în care să trăiască mâine...

... pentru un viitor MAI BUN, CURAT ȘI ZÂMBĂTOR !!!

Misiunea noastra