Haine folosite :: PANTOFI şi a accesoriilor :: UTILIZEAZĂ Epocă ÎMBRĂCĂMINTE :: Import-export haine folosite :: Ohaine vechi :: De recuperare şi reciclare haine vechi şi cârpe

"ITALIAN RECYCLING s.r.l" lucrează în domeniul de Import-Export a SHOES folosită E haine vechi

Despre Noi

Italian Recycling s.r.l. operează în Import-export de îmbrăcăminte și încălțăminte .
recuperare de haine si accesorii îmbrăcăminte second , se referă utilizate . o fracțiune de colectare a deșeurilor urbane solide
pentru acest tip special de deșeuri urbane sunt utilizate în scopul clasificării, următoarele coduri CER:

 • »

  200110 - îmbrăcăminte

 • »

  200111 - textile

Haine folosite provenit de cicluri de post-consum, sunt larg colectate și grupate pentru a trimite la instalațiile autorizate pentru gestionarea deșeurilor (în temeiul Decretului legislativ 152/06), în cazul în care procesul de tratare și recuperare determină rezultatul final în calificarea:

 • »

  “îmbrăcăminte și accesorii de îmbrăcăminte direct utilizabile în cicluri de consum”

 • »

  “materii prime secundare pentru industria textilă”

 • »

  "alte utilizări industriale"

Recuperarea de materiale textile , în afară de a fi un factor important ieftin și strategie pentru furnizarea de materiale secundare pentru sectoarele productive, este ca un aliat important pentru reducerea impactului asupra mediului în sectorul industrial.

Italian Recycling s.r.l., mereu atent la nevoile clienților săi, oferind o gamă largă de produse de calitate foarte mare atent selectate pentru a satisface cel mai bine nevoile piețelor locale și de peste mări.

îmbrăcăminte second hand
Haine second hand
Import-export de îmbrăcăminte folosite
Folosiți încălțăminte și accesorii
Colectare si reciclare haine vechi
Îmbrăcăminte second-hand
Imbracaminte Vintage
îmbrăcăminte second hand

 

îmbrăcăminte second hand

Compania, condusa acum de Michele și Enrico Tarantino , datorită discreția și flexibilitatea proprietarilor, oferă expertiza și experiența companiilor care operează pe piața globală, adaptarea lor servicii pentru clienți.

Imbracaminte Vintage

Compania folosește o structură specializat și personal cu capacitatea dovedită de a lucra , pe baza echitate și fiabilitate, cerințele esențiale, ceea ce ia permis să își atingă obiectivele de prestigiu, în principal în "exporturile cu țările Africa, Magreb, America Centrală și Europa de Est.

Îmbrăcăminte second-hand

Diferitele etape de prelucrare sunt împărțite în igienizazzione , clasificarii și pachet a materialului, care este selectat pentru caracteristicile și de calitate, în special în ceea ce privește destinația finală a mărfurilor, oferind un serviciu adaptat la nevoia de fiecare client.

Colectare si reciclare haine vechi

În cele din urmă, recurge la contribuția semnificativă a Transportoare internațional , poate simplifica procedurile normale de d ' Import și Export și în special pentru a optimiza timpul și costurile.