USED CLOTHING - ITALIA

Despre Noi

Colectare si reciclare haine vechi

Despre Noi

Italian Recycling s.r.l. operează în Import-export de îmbrăcăminte și încălțăminte .
recuperare de haine si accesorii îmbrăcăminte second , se referă utilizate . o fracțiune de colectare a deșeurilor urbane solide
pentru acest tip special de deșeuri urbane sunt utilizate în scopul clasificării, următoarele coduri CER:

200110
îmbrăcăminte
200111
textile

Haine folosite provenit de cicluri de post-consum, sunt larg colectate și grupate pentru a trimite la instalațiile autorizate pentru gestionarea deșeurilor (în temeiul Decretului legislativ 152/06), în cazul în care procesul de tratare și recuperare determină rezultatul final în calificarea:

“îmbrăcăminte și accesorii de îmbrăcăminte direct utilizabile în cicluri de consum”
“materii prime secundare pentru industria textilă”
"alte utilizări industriale"
Îmbrăcăminte second-hand
Imbracaminte Vintage

Recuperarea de materiale textile , în afară de a fi un factor important ieftin și strategie pentru furnizarea de materiale secundare pentru sectoarele productive, este ca un aliat important pentru reducerea impactului asupra mediului în sectorul industrial.

Italian Recycling s.r.l., mereu atent la nevoile clienților săi, oferind o gamă largă de produse de calitate foarte mare atent selectate pentru a satisface cel mai bine nevoile piețelor locale și de peste mări.

îmbrăcăminte second hand
Imbracaminte Vintage

Italian Recycling s.r.l.

Compania,

condusa acum de Michele și Enrico Tarantino , datorită discreția și flexibilitatea proprietarilor, oferă expertiza și experiența companiilor care operează pe piața globală, adaptarea lor servicii pentru clienți.

Compania

folosește o structură specializat și personal cu capacitatea dovedită de a lucra , pe baza echitate și fiabilitate, cerințele esențiale, ceea ce ia permis să își atingă obiectivele de prestigiu, în principal în "exporturile cu țările Africa, Magreb, America Centrală și Europa de Est.

Diferitele etape

de prelucrare sunt împărțite în igienizazzione , clasificarii și pachet a materialului, care este selectat pentru caracteristicile și de calitate, în special în ceea ce privește destinația finală a mărfurilor, oferind un serviciu adaptat la nevoia de fiecare client.

În cele

din urmă, recurge la contribuția semnificativă a Transportoare internațional , poate simplifica procedurile normale de d ' Import și Export și în special pentru a optimiza timpul și costurile.

Italian Recycling
30
Ani de experienta
945
Clienți mulțumiți
4800
Produse
Imbracaminte second hand - Haine
Italian Recycling srl
Import-Export Îmbrăcăminte uzată
Imbracaminte Vintage - Îmbrăcăminte Second Hand
Haine second-hand - Genti Folosire
Import-Export second Imbracaminte si Incaltaminte
Colectare si reciclare second hand Haine
Folosiți încălțăminte și accesorii
Imbracaminte second hand - Haine de ocazie
Import-Export second Imbracaminte si Incaltaminte